Το Brief σου

Οι πληροφορίες τις οποίες θα δώσετε με αυτό το ερωτηματολόγιο θα θέσουν την βάση του δημιουργικού σας brief. Χωρίς αυτές δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για εσάς. Η ολοκλήρωση του brief είναι το πρώτο βήμα της παραγωγικής διαδικασίας και μας επιτρέπει να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας.

Όταν συμπληρώνετε το ερωτηματολόγιο, παρακαλούμε να το κάνετε χωρίς βιασύνη. Δώστε απαντήσεις που είναι όσο το δυνατόν πιο λεπτομερείς.

Αν χρειαστεί να μιλήσουμε πριν το συμπληρώσετε, επικοινωνήστε μαζί μας και θα κανονίσουμε ένα ραντεβού, ή αν αυτό δεν είναι δυνατό, μία συνομιλία μέσω τηλεφώνου ή Skype.

Σημειώστε πως οι ερωτήσεις στις οποίες υπάρχει ο αστερίσκος (*), πρέπει οπωσδήποτε να απάντηθούν.

Πείτε μας για εσάς και τι θέλετε να κάνετε. Εδώ πρέπει να μας εξηγήσετε τι κάνετε ώστε να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό για το οποίο σχεδιάζουμε. Προσπαθείστε να είστε όσο το δυνατόν πιο λεπτομερείς. Παρέχετε υπηρεσίες ή / και προϊόντα, ή λειτουργείτε με μία φιλοσοφία που σας καθιστά μοναδικούς; Ανταγωνίζεστε επιχειρήσεις που κάνουν ότι και εσείς και θέλετε να ξεχωρίσετε;

Αναφέρετε ονομαστικά τους τοπικούς, αλλά και γενικότερα, ανταγωνιστές σας. Πρέπει να ξέρουμε ποιοι είναι και πως παρουσιάζονται ως προς την εταιρική εικόνα τους πριν δουλέψουμε για εσάς. Όπου είναι δυνατόν, παρακαλούμε αναφέρετε και τα websites τους.

Περιγράψτε τον τύπο των ανθρώπων που πρέπει να επηρρεάσουμε με την δουλειά που θα κάνουμε για εσάς. Η απάντηση σας είναι πολύ σημαντική καθώς θα διασφαλίσει πως το μήνυμα σας θα στοχεύσει το σωστό κοινό. Αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη μερίδα του καταναλωτικού κοινού στην οποία στοχεύετε, παρακαλούμε να είστε όσο το δυνατόν πιο λεπτομερείς.

Πείτε μας ποια είναι η ιδανική ημερομηνία ολοκλήρωσης (deadline) του project σας. Το deadline είναι η ημερομηνία που πρέπει να είναι έτοιμη ολόκληρη η δουλειά, με ότι χρειάζεστε να είναι στα χέρια σας.

Αν χρειάζεστε κάτι και δεν έχετε χρόνο, τότε ίσως μπορούμε να σας βοηθήσουμε, ανάλογα όμως, με τον φόρτο εργασίας μας. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μπορεί να είναι μεγαλύτερο, καθώς κάτι τόσο βιαστικό σημαίνει ότι θα πρέπει να αυξήσουμε τον ημερήσιο χρόνο εργασίας μας ώστε να προλάβουμε.