Η Notio Goods είναι μία μικρή Ελληνική εταιρία η οποία παράγει βιολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας όπως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και τσάι από φύλλα ελιάς. Όλα τα προϊόντα της Notio Goods παράγονται στο κτήμα της εταιρίας το οποίο βρίσκεται στο χωρίο Άγιος Φλώρος στην Μεσσηνία.
Η ιδέα πίσω από το branding: Ένας από τους αρχικούς στόχους ήταν να γίνει ξεκάθαρο πως η Notio Goods είναι μία εταιρία που είναι περήφανη για την ελληνική και γενικότερα, νότιο ευρωπαϊκή της καταγωγή. Στον ευρωπαϊκό νότο τα πράγματα είναι “κάπως διαφορετικά”. Το αποτέλεσμα είναι πως οι “ξένοι” συνήθως αποκτούν μία εικόνα χάους, ενώ στην πραγματικότητά οι διαφορές είναι απλώς θέμα διαφορετικής λογικής, διαφορετικών κανόνων οι οποίοι μπορεί να μην είναι αυτό στο οποίο είναι συνηθισμένοι, αλλά τελικά δουλεύουν.
Με την ίδια λογική, οι χαρακτήρες με τους οποίους γράφεται το όνομα του brand στις συσκευασίες αλλά και σε όλη την εταιρική ταυτότητα της εταιρίας, μπορεί με την πρώτη ματιά να φαίνονται άτακτα τοποθετημένα, καθώς δεν υπάρχει κάποια προφανής στοίχιση. Μία πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει όμως πως η στοίχιση κάθε λέξης βασίζεται σε ένα κεντρικό κάθετο άξονα ο οποίος συνδέει όλα τα τυπογραφικά στοιχεία. Ο άξονας αυτός συμβολίζει σταθερές Ελληνικές αξίες όπως η απλότητα, η αγνότητα και η καθαρότητα. Η γραμματοσειρά που χρησιμοποιήθηκε για το όνομα του brand και των προϊόντων σχεδιάστηκε από τους Comeback.
  • Πελάτης

    Notio Goods

  • Έτος

    2013

  • Συνεργάτες

    Κειμενογράφηση - Vasso Kanellopoulou

mega888 mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss