Η σειρά The Pistakios σχεδιάστηκε για την Megaris Goods, μία εταιρεία που παράγει ποικιλία προϊόντων στην πόλη των Μεγάρων. Τα εξαιρετικής ποιότητας φιστίκια είναι διαθέσιμα σε τέσσερα διαφορετικά είδη. Μη επεξεργασμένος καρπός στην φυσική του μορφή, ψημένο φιστίκι με ανθό αλατιού, ψημένο φιστίκι με χυμό λεμονιού, και ωμός (άψητος) πυρήνας φιστικιού.
Επινοήσαμε ένα concept “οικογένειας & φίλων”, με καθαρές γραμμές και μαύρη τυπογραφία. Ο “Mr. Raw” είναι ο κύριος χαρακτήρας της οικογένειας. Συνοδεύεται από τους “Mr. Lemon and” και “Mr. Salt”, ανάλογα με την περίπτωση. Τέλος έχουμε τον “M. Naked”, ένα φιστίκι που έχασε το κέλυφος του – και είναι λίγο ντροπαλός. Το κουτί είναι φτιαγμένο με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι δυνατόν να χωρέσει μέσα ένα χέρι, να πάρει μία μικρή ποσότητα φιστικιών και μετά να ξανακλείσει ερμητικά ώστε το προϊόν να παραμείνει φρέσκο. Τα 230γρ προϊόντος που περιέχονται στο κουτί είναι αρκετά για δύο μερίδες, οπότε μία τέτοια λύση ήταν απαραίτητη. Αν θέλετε να παραγγείλετε θα παραλάβετε πρώτα ένα κουτί με δείγματα από τα τέσσερα είδη των The Pistakios.
Η σειρά είδη εξάγεται σε τέσσερις χώρες. Στις αρχές του 2017 κέρδισε δύο βραβεία packaging design (bronze) στα Olymp awards & άλλο ένα Bronze για Packaging στα Hiiibrand design awards.
 • Πελάτης

  Megaris Goods

 • Έτος

  2017

 • Συνεργάτες

  Εκτύπωση - Pletsas-Kardaris
  Φωτογραφίες - Studio Anastassatos
  Γραμματοσειρές - Fonts.gr

mega888 mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss